Välkommen till SKL Kommentus Inköpscentral

Vi samordnar upphandlingar åt i huvudsak kommuner och landsting. Våra huvudområden är energi, IT, finansiella och administrativa tjänster, fordon och drivmedel samt varor och tjänster.

Vad är du ute efter?

Information om nya ramavtal

Så snart ett nytt avtal är tecknat så informerar vi om det via en telefonkonferens. Här har du som kund också möjlighet att ställa frågor om avtalet. Telefonkonferenserna har vi på måndagar mellan 13.00 - 14.00. 

Anmäl dig till en telefonkonferens

Senaste nytt

 • 11 juli 2017 | Upphandling | Ramavtal

  Lättare att köpa IT-utrustning med nytt ramavtal

  0

  IT-branschens stegrande utveckling gör det svårt att upphandla IT-produkter som möter modern standard till skolor och kontor. Därför är det många som sett fram emot det nya ramavtalet Arbetsplatser och elevdatorer 2015 som nu är klart för avrop. Vi har ställt några frågor till upphandlare Anna Larsson som har genomfört upphandlingen.

 • 27 juni 2017 | Upphandling | Ramavtal

  Kiruna först ut att avropa på högre hus

  1 kommentar

  Nu ska det byggas högre hus i Kiruna som är första kommun att avropa på del B i ramavtalet Bostadshus 2016.

 • 8 juni 2017 | Arrangemang

  Almedalsveckan 2017

  I början av juli varje år möts den offentliga och privata sektorn på Sveriges största mötesplats. Dialogen är central och vi finns åter med och arrangerar tre seminarier under veckan. Vi finns på plats i Visby 3 – 6 juli.

 • 7 juni 2017 | Ramavtal

  Mariestad först ut att gå från ord till handling

  0

  255 av landets 290 kommuner, med 96 procent av Sveriges befolkning, uppger att det saknas bostäder. Bostadsbristen drabbar enskilda, är kostsamt för kommunerna och hämmar Sveriges tillväxt.

  SKI har i samarbete med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) genomfört en upphandling för att kunna erbjuda kommuner bra, billiga bostäder. Först ut med att teckna sig för leverans var Mariestads kommun.

Fler nyheter

Öppettider under sommaren 2017 SKI kundsupport

Under sommaren har vår kundsupport tillfälliga öppettider.  Svar på vissa typer av frågor kan därför dröja längre än vanligt.

Öppettider vecka 27-32:

Måndag till torsdag
09.00-15.00
Fredag 09.00-14.00
Lunchstängt 11.30-12.30

Hitta information direkt

Vill du ta del av våra ramavtal, beställa från dem eller vara leverantör till något avtal?  Här finns information till dig som är:

Goda exempel på SKI:s ramavtal

I vårt arbete med ramavtalen ligger fokus på hur de kan komma till störst nytta. Därför blir vi alltid glada när de fungerar bra för alla inblandade parter. Nedan kan du ta del av några goda exempel.

SKL Kommentus UC