Ramavtalsområde

Bränslepellets 2016

Bränslepellets är ett effektivt, enkelt och miljövänligt alternativ för uppvärmning av fastigheter likväl som bränsle i värmeverk och liknande större anläggningar. Avrop på Bränslepellets 2016 görs i ett dynamiskt inköpssystem (DIS), vilket innebär mycket större flexibilitet både för dig som beställare och leverantör jämfört med ramavtal.

DIS Bränslepellets 2016 omfattar:

Leverans av bränslepellets i bulk till dina anläggningar för

  • Fastighetsuppvärmning
  • Industriellt bruk

Avropa bränslepellets

Avrop på Bränslepellets 2016 görs genom specifika upphandlingar i DIS. Upphandlingarna genomförs av SKI, på uppdrag av respektive beställare. Vi hjälper och guidar dig genom hela avropet.

Börja med att fylla i de två bilagorna enligt Instruktion och Avropsstöd under rubriken Bilagor för avrop i högerspalten. Ifyllda bilagor : .

Läs mer om dynamiskt inköpssystem

Ytterligare information om dynamiskt inköpssystem hittar du här.

Berätta för lokala leverantörer

Känner du till någon eller några lokala bränslepelletsleverantörer som du vill ge möjlighet att göra affärer? Vidarebefordra gärna denna information så de kan ansluta sig till DIS.

Vem kan göra avrop?

För att ha möjlighet att avropa på Bränslepellets 2016 måste din myndighet först ha betalt den årliga serviceavgiften på 1 000 kronor. Efter att ha gjort en avropsanmälan på vår hemsida kan ni sedan börja avropa. Hör med upphandlingsansvarig i din organisation om beslut finns om avrop på Bränslepellets 2016. Så fungerar avropsanmälan.

Har ni inte betalt serviceavgiften men vill avropa på Bränslepellets 2016 går det att betala avgiften retroaktivt genom att : .

Uppge organisationsnummer, företagsnamn, fakturaadress, eventuell referens på fakturan och om du vill ha e-faktura. Skriv "Servicefaktura retroaktivt Bränslepellets 2016" i ämnesraden.

Bränslepellets 2016 1 leverantör

Logga in för att se om du kan göra avrop

Avtalstid: 2017-04-06 till 2021-03-03

Ramavtalsområde: Teknik och energi

Levernatörerna till ramavtalet
Leverantör Kontaktperson
SKL Kommentus Inköpscentral AB
Namn:
SKI Kundsupport
Telefon:
+46 (0)8 525 029 96
:
Visa avtalet i Tendsign

Tipsa en vän

Kontaktpersoner

Evelina Emanuelsson

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Tel:
08 709 59 88
:

Jan Jäderberg

Kategoriansvarig teknik och energi, SKL Kommentus Inköpscentral
Tel:
08 709 59 14
:

Fråga kundsupport

Har du allmänna frågor som rör DIS Bränslepellets 2016 - kontakta kundsupport.
Tel: 08 525 029 96
E-post:

Leverantörer anslutna till DIS

Systemet är öppet och fritt att ansluta sig till när man vill. Vi uppdaterar listan nedan med jämna mellanrum då nya leverantörer tillkommer. 

SKL Kommentus UC