Så blir du ramavtalsleverantör

Alla företag kan bli en av våra ramavtalsleverantörer. Det första du ska göra är att hitta en upphandling som passar er verksamhet. Sedan lämnar du ett anbud på den. Det gör du via upphandlingssystemet Tendsign.

Att bli ramavtalsleverantör - steg för steg

För att bli ramavtalsleverantör behöver ni först hitta en upphandling som passar in med era varor eller tjänster.

Du hittar samtliga pågåede och planerade upphandlingar på vår webbplats. De upphandlingar som är annonserade finns även på Opics webbplats och i i TED databasen. På Opics webbplats kan du läsa på om upphandlingen och vilka krav som ställs på dig som eventuell leverantör.

  • Hittar du en upphandling som ni vill lämna anbud på är det viktigt att ni informerar er om anbudstiden, det vill säga när ni senast måste lämna in anbudet. Sista anbudsdag ser du dels på vår webbplats och dels i Opic.
  • När du lämnar anbud på våra upphandlingar ska det ske elektroniskt. Du lämnar ditt anbud på en upphandling via upphandlingssystemet Visma Tendsign.
    Var noga med att besvara alla frågor i förfrågningsunderlaget och att all övrig dokumentation är aktuell. Läs också igenom anbudet innan du skickar in det.

Håll dig uppdaterad genom bevakningstjänster

Du kan förutom att hålla ett öga på vår webbplats hålla dig uppdaterad om när vi annonserar våra förfrågningsunderlag genom att prenumerera på bevakningstjänster som olika upphandlingsstödsföretag erbjuder.

Kommentarer (0)

Skickade kommentarer är inte synliga på den här sidan.

Skriv en kommentar