Jobba hos oss

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta på SKL Kommentus. Den främsta är att vi alla på företaget har ett viktigt uppdrag – att erbjuda offentlig sektor avtal och tjänster inom inköp och HR. För oss är hållbarhet, samhällsnytta och kvalitet centrala nyckelord. Och vår vision är att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

På SKL Kommentus finns det ett stort engagemang. Här är vi trygga i våra roller och vi har kul. Tillsammans har vi en målsättning att bli Sveriges bästa arbetsplats år 2020. Det är ett otroligt inspirerande mål och resan dit är en utmaning vi gör tillsammans. Om du vill vara med på vår resa, trivs med kundrelationer samt är intresserad av offentlig upphandling, är du varmt välkommen att söka till våra lediga tjänster!

Vi erbjuder dig

Förutom ett arbete inom ett spännande verksamhetsområde får du ett flertal förmåner såsom friskvårdsbidrag, flextid, tjänstepension och subventionerade luncher.

Vi kan också erbjuda

  • Karriärs- och utvecklingsmöjligheter

All din kunskap och erfarenhet, som du ges utmärkta möjligheter att förädla på vårt företag, kommer att bli förutsättningar för dig att med tiden finna nya utmaningar och roller hos oss. Bland annat är kategoristyrning ett specialistområde hos oss.

  • Kompetensutveckling

En gång i månaden arrangerar vi utbildningar och föreläsningar inom exempelvis LOU, projektledning, aktuella rättsfall, hållbarhet och kommunikation, där alla medarbetare får delta. Vi anordnar också ledar- och medarbetarskapsutbildningar samt lärorika koncerndagar med värdeskapande föreläsningar. Dessutom finns individuella kompetensutvecklingsplaner.

  • God arbetsmiljö

För att vi ska kunna nå våra verksamhetsmål är det viktigt att vår arbetsmiljö är trygg och säker samt uppmuntrar till kreativitet, ansvarstagande och egen utveckling. För att upprätthålla en säker och god arbetsmiljö arbetar vi aktivt med Systematiskt arbetsmiljöarbete i hela verksamheten.

  • Nöjespatrullen

Flera gånger om året arrangerar en grupp medarbetare roliga och varierande aktiviteter såsom skidresa, teaterbesök, sportaktiviteter och tango.