Vass inköpare!

Ta chansen och var med på en spännande tillväxtresa. Drivs du av att ge bra service och att genomföra inköp från ramavtal är det här din chans! Hos oss står våra medarbetare i fokus och vi strävar efter att bli Sveriges bästa arbetsplats och hoppas att du vill bidra till att vi når dit!

SKL Kommentus Inköpscentral genomgår sedan drygt ett år en förändringsresa där vi fokuserar på våra kunder och deras behov samt marknadens möjligheter att tillsammans med oss lösa dessa. Våra ledord; Nyfikna, Schyssta, Vassa och Relevanta är vad som leder oss i detta förändringsarbete, som tagits emot mycket väl av både våra kunder och marknadens aktörer. Som en del av vår förändringsresa har vi etablerat en ny avdelning, Inköpsservice, med funktioner som kundsupport, administration, process- och metodstyrning, uppföljning/controlling, inköpsstöd och systemförvaltning. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga funktionen inköpsstöd, hjälpa våra kunder att genomföra inköp på våra ramavtal genom förnyad konkurrensutsättning och specifika avrop i vårt dynamiska inköpssystem (DIS).

Tjänsten

Som inköpare hos oss kommer du att ansvara för och genomföra specifika avrop i vårt DIS åt våra kunder samt genomföra förnyande konkurrensutsättningar åt våra kunder på strategiskt utvalda ramavtal. Du kommer också att genomföra direktupphandlingar och förnyande konkurrensutsättningar för Inköpscentralens egen räkning. Du säkerställer att direktupphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar följer beslutade processer och rutiner samt hanterar och bevakar Inköpscentralens egna avtal.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp, upphandling eller annan för tjänsten relevant utbildning
  • God förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift samt självständigt ta fram texter
  • Förståelse för och kunskap om LOU och dess tillämpning

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att genomföra förnyade konkurrensutsättningar inom offentlig verksamhet
  • Erfarenhet av arbete med upphandling inom LOU
  • Erfarenhet av upphandlingsstödsystem
  • Erfarenhet av att leda projekt

Profil

För att lyckas i ditt arbete ser vi att du är en driven och engagerad person, som är bra på att få saker utförda i tid. Du trivs med att samarbeta, skapa goda relationer samt ge service och stöd. Vidare är du nyfiken, ser möjligheter samt har förmågan att ta egna initiativ och självständigt driva frågor.
I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 13 maj 2018, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Ansök här

Vi ser fram emot din ansökan!