Möt några av våra medarbetare

SKL Kommentus har idag närmare 100 medarbetare fördelat på tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här möter du några av våra medarbetare, som vill ge dig en inblick i deras dagliga arbeten och berätta hur det är att arbeta på SKL Kommentus.

Upphandlingschef

Annelie Dufva är upphandlingschef på SKL Kommentus Inköpscentral. Här har hon arbetat sedan 2012. I sin roll som chef har hon ansvar för både verksamhet och personal. Att jobba med människor och se medarbetare växa är några av de saker som hon gillar mest med sitt jobb.

Annelie Dufva, Upphandlingschef

--

Upphandlingskonsult

Gustav Blomberg är upphandlingskonsult på AffärsConcept. Här jobbar han med utmanande, roliga och ibland komplicerade uppdrag. Som konsult träffar han också många människor. Alla dessa möten och den respons han får ger honom både glädje och energi i jobbet.

Gustav Blomberg, Upphandlingskonsult

--

Upphandlare på Inköpscentralen

Evelina Emanuelsson arbetar som upphandlare på SKL Kommentus Inköpscentral. Hon började här direkt efter sin examinering till offentlig upphandlare. Ett arbete som hon tycker är fantastiskt roligt och utvecklande.

Evelina Emanuelsson, Upphandlare

--

Regionchef i Region Väst

Niclas Andersson arbetar på AffärsConcept som Regionchef i västsverige. Här har han ansvaret för att driva och utveckla konsultverksamheten inom offentlig upphandling. Att träffa kunder och knyta nya kontakter är bland det roligaste med det här jobbet, tycker Niclas.

Niclas Andersson, Regionchef