HR- & chefsstöd

Vi erbjuder strategiska verktyg i HR-processen. Du får stöd i ditt arbete med att kvalitetssäkra i form av systemstöd, löneanalysverktyg, lag och avtalsdatabas samt tryckta lagar och avtal.

  • Vi erbjuder strategiska och kostnadseffektiva HR-tjänster som underlättar för dig i ditt vardagliga arbete.

Ger dig som arbetar med personalfrågor stöd i form av lagar, avtal, förordningar, AD domar, cirkulär, kommentarer, mallar, checklistor samt en chefsguide.

Ett effektivt, strategiskt verktyg som hjälper dig som representerar arbetsgivaren i frågor som handlar om lönepolitik och helhetssyn när det gäller lönestruktur som exempelvis lönerelationer och lönespridning.

Lagar och kollektivavtal, som SKL och Pacta tecknar centralt för medarbetare i kommuner, landsting och regioner, finns även att köpa tryckta i vår webbutik. 

Nytt uppdrag

Vi vill vara riktigt vassa på att ge stöd inom HR-området och med ett nytt och utökat uppdrag ska det bli möjligt. Att knyta ännu starkare band till SKL, Sveriges Kommuner och Landsting och satsa mer på kompetensutveckling är andra prioriterade områden.

Tipsa en vän

Kommentarer (2)

Ie Frisén

1. Skrivet den 5 oktober 2017 kl. 12.59

Hej!
Enklast bokar du en webbvisning genom att kontakta vår kundservice och ge förslag på tider ni kan.
Telefon: 08 709 59 90
kundservice@sklkommentus.se
Se även nyheter om vår pågående utveckling av de digitala tjänsterna.

karin berglund, personalchef Älvsbyns Kommun

2. Skrivet den 5 oktober 2017 kl. 11.53

Hej!
Vi är intresserade av en webb-visning av verktyget HR- och Chefsguiden, jag tror att jag fått återkoppling från er tidigare men var tyvärr upptagen när återkopplingen kom. Därför provar jag igen med hopp en kontakt via tel el mail/Med vänlig hälsning Karin

Skriv en kommentar